fbpx

Svensktillverkade villahissar
med lyxig design

Drömmer du om en hiss i din bostad? Det är något som blir allt vanligare när drömvillan ska utformas – både på grund av tillgängligheten den skapar och för ett ökat värde på fastigheten. Daniel Lindgren är ansvarig säljare hos oss på RC Hiss. För att finnas tillgänglig för dig som kund är Daniel både på resande fot och på plats i vårt showroom i Varberg. Här berättar han mer om vad du kan förvänta dig när du väljer en villahiss från RC Hiss.

För den som är nyfiken på en villahiss kan det kännas som ett stort steg och svårt att visionera hur slutresultatet blir. Vårt showroom i Varberg låter dig uppleva hissen både visuellt och fysiskt genom att provåka den.

– Jag har märkt ett tydligt uppsving vad gäller villahissar. Med en installation i ett nybygge eller genom att addera hissen till en befintlig villa skapas en trygghet i att du kan bo kvar i huset länge, berättar Daniel.

En hiss att vara stolt över

Utöver tillgängligheten som skapas tror Daniel att dagens hissar är något som gärna får synas som en del av inredningen.

– Villahissarna vi erbjuder är högkvalitativa med modern och lyxig design. Det finns ett flertal val att göra, så att du kan anpassa hissen så som du vill ha den. Hissen levereras med appen SmartLift där du kan styra hissbelysningen och ha kontroll på flera av hissens funktioner, säger Daniel.

Det breda och smarta utbudet att välja från ger möjlighet att designa en hiss som passar hemmet. Vid ett nybygge menar Daniel att det kan det tillföra mycket till helheten att ha en hiss att vara stolt över.

– Vi är partners och har ett nära samarbete med hisstillverkaren Aritco som erbjuder svensktillverkade Aritco HomeLift och numera även en utrymmeseffektiv variant i sin Compact-serie, Aritco HomeLift Compact. Aritco erbjuder korta leveranstider från fabriken i Stockholm och har generösa garantier, förklarar Daniel.

Varför välja en villahiss av oss?

  • Brett utbud
  • Modern och lyxig design
  • Generösa garantier
  • Trygghet hela vägen

Kontakt hela vägen

När det är dags att gå in på detaljerna finns Daniel med under hela processen.

– Med utgångspunkt från de olika modellerna sätter vi oss ner tillsammans och går igenom vilka förutsättningar som finns för just er befintliga fastighet eller hur hissen kan integreras i ritningarna. Därefter specificerar vi tillsammans upp de estetiska valen.

Kort efter mötet sammanställs hissens tekniska specifikationer, ritning och offert. RC Hiss tar sedan projektet vidare till egna installations-montörer och är den som för kontakten med övriga engagerade i projektet.

– Vi gör upp en tidsplan och ser till att vara med från start till mål. Vi på RC Hiss tar ansvar för beställning och för kontakten med projektledare, ansvarig byggare och elektriker. Som säljare kommer jag gärna ut och träffas på plats med kund och våra montörer både inledande och när hissen är klar, detta för att säkerställa att allt blivit enligt önskemål.

Det du kan förvänta dig när du väljer en villahiss från oss är kvalitet, kunskap, erfarenhet och god kommunikation. Vi arbetar ständigt för att vara steget före och är lyhörda för att skapa den hiss som kunden önskar sig. Med RC Hiss får du support, från första intresse tills att hissen är på plats, och vidare under hissens hela livstid, avslutar Daniel Lindgren.

Är du intresserad av en hiss till din villa? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fler hisskategorier

Kontakta oss

så hjälper vi dig med förslag på lösningar

Jan Wennergren
Försäljning, installation och modernisering
Daniel Lindgren
Försäljning, plattformshissar
Sofia Öijdahl
Försäljning, installation

Vi finns på följande orter

Göteborg/Bohuslän: Kungälv, Uddevalla

Halland: Kungsbacka, Varberg, Hylte, Falkenberg, Halmstad, Laholm

Skåne: Ängelholm, Båstad

Västra Götaland: Borås, Sjuhärad, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Vänersborg, Ulricehamn, Trollhättan

Småland: Jönköping, Gislaved