fbpx

Om oss

RC Hiss är det stolta företaget på hissmarknaden och erbjuder heltäckande program med lösningar för alla typer av hissar.

Kvalitet
på alla plan

RC Hiss är det stolta företaget på hissmarknaden och erbjuder heltäckande program med lösningar för alla typer av hissar. Våra medarbetare skall arbeta för att leverera en bra slutprodukt som vi samt våra kunder kan känna stolthet över – och som framförallt ökar tillgängligheten på ett säkert sätt för produktens användare.

Vår affärsidé

Vision

RC Hiss ska med stolthet göra skillnad i samhället och öka tillgängligheten för alla människor.

Mission

RC Hiss förenklar vardagen och ger fler människor tillgång att röra sig fritt i samhället. Genom att leverera kvalitet på alla plan ser vi till att minimera begränsningar och skapar nya möjligheter.

Varumärkeslöfte

RC Hiss har kunskapen, självförtroendet och stoltheten att hålla vad vi lovar.

Företagskulturen
är hissmotorn
i varumärket

Våra medarbetare är kärnan i arbetet vi utför och det är viktigt att alla känner sig inkluderade och trivs. För att vara en attraktiv arbetsplats har vi en bra sammanhållning och möjlighet till personlig utveckling. Det gör vi för att säkerställa att alla som arbetar med oss ska känna ett självförtroende i sitt arbete. Vi vill att alla våra medarbetare ska ha känslan att med stolthet vilja visa upp vad de har lyckats med.

Vi ställer upp för varandra

Vi har höga mål och för att lyckas tror vi på en stark gemenskap och att vi har roligt tillsammans. Vi vet att de bästa resultaten kommer när vi mår bra. Därför är det viktigt att vi lyssnar på varandra och hjälper våra kollegor när det behövs. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och vet att de alltid gör sitt bästa. Det innebär att vår personal har möjlighet att i största möjliga mån påverka sin arbetsdag och utveckling för att genomföra ett så utförligt jobb som möjligt – med kunden i fokus.

Vi gör betydelsefull skillnad

Vi har en trygghet i vår kunskap och levererar väl utförda jobb. Vi tar inga genvägar. Våra kunder ska alltid känna att de har valt rätt. När vi är ute och jobbar ser vi till att föregå med gott exempel och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar på alla plan. Vi är en professionell och komplett partner som är stolta över att vi tillsammans gör betydelsefull skillnad.

Hänsyn till hållbarhet och miljö

Vi tar ansvar

Vi är certifierade enligt FR2000 som innehåller krav på integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande.

På RC Hiss har vi ett stort fokus på hållbarhet och miljö. Därför moderniserar vi hellre en hiss istället för att byta ut den. Vi försöker ständigt förbättra oss genom sparsamhet av ändliga resurser och undviker material och metoder med miljörisker. För oss är det viktigt att utveckla och förvalta hissar samt hissmaterial för att under hela livscykeln begränsa miljöbelastningen. Varje medarbetare tar med kunskap och engagemang miljöansvar för sin del av verksamheten enligt lagar och förordningar.

Vi är certifierade enligt FR2000 som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande.

Kontakta oss

så hjälper vi dig med förslag på lösningar

Slå oss gärna en signal:

0340-188 20

Eller maila in din fråga så svarar vi så fort vi kan

Felanmälan, dygnet runt:

0771-22 77 00