fbpx

Villahiss / plattformshiss

Vi har tre hissar som är specifikt utvecklade för bostäder beroende på dina specifika behov av tillgänglighet, komfort eller hur stort utrymme det finns i huset. Alla våra hissar är utrustade med vårt SmartSafety-system så att ni kan känna er trygga med hissen.

Vid installation av villahissar använder vi oss främst av leverantören Aritco.

Aritco HomeLift har lyxiga funktioner som andas skandinavisk design med sina rena former och lekfulla ljusdetaljer.

Den har en DesignWall, som är en bakgrundsbelyst vägg med utvalda motiv från kända skandinaviska formgivare, och DesignLight med toppmodern belysning som du kan styra från SmartLift-appen.

Hissen körs med en unik lösning, en ratt som kallas SmartControl. För att klara alla situationer som kan uppstå i ett hem är HomeLift utrustad med vårt SmartSafety-system med säkerhetsfunktioner.

Aritco 4000 är vår minsta och mest kompakta hiss. Hissen är designad för att uppfylla alla krav på komfort, utrymme och design. Hissen finns i flera storlekar och kan göras personlig med tillval som glasväggar, ett antal olika färger och olika material.

Hissen är utrustad med SmartSafety-systemet, med säkerhetsfunktioner för alla typer av situationer som kan uppstå i en bostad och för att förhindra olyckor

Aritco Homelift Access är praktisk och smart och kommer i alla storlekar för alla behov. Kan göras personlig med tillval som glasväggar, ett antal olika färger och olika material. Hissen, som är designad av Alexander Lervik, har blanka knappar och möjligheten att kunna ha sin egen text för våningarna på kontrollpanelen. Dörrhandtaget har ny design och handtaget i hissen har fått integrerat ljus.

Kontakta oss

så hjälper vi dig med förslag på lösningar

Sofia Öijdahl
Försäljning, installation
Anders Lindblad
Försäljning och installation, bostadsanpassning

Vi finns på följande orter

Göteborg/Bohuslän: Kungälv, Uddevalla

Halland: Kungsbacka, Varberg, Hylte, Falkenberg, Halmstad, Laholm

Skåne: Ängelholm, Båstad

Västra Götaland: Borås, Sjuhärad, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Vänersborg, Ulricehamn, Trollhättan

Småland: Jönköping, Gislaved