fbpx

Så installerar vi
säkra villahissar med rätt finish

Vill du göra ditt hem mer tillgängligt och bekvämt för alla i familjen? En hiss i din nybyggnation eller befintliga villa ger dig både bättre åtkomlighet och ett ökat värde på fastigheten. När du bestämt dig hjälper vi på RC Hiss till med en trygg och smidig installation. Här berättar vår projektledare Jörgen Hjalmarsson mer om hur installationen går till när du väljer en villahiss från oss.

– När kunden valt en villahiss från oss på RC Hiss, tilldelas projektet en av våra kunniga projektledare som är involverad i hela processen. Tillsammans med kunden skapar vi en plan för installationen och går igenom valen som kunden har gjort.

RC Hiss erbjuder ett brett sortiment av villahissar tillsammans med vår samarbetspartner Aritco. Nyligen lanserades en helt ny modell, Aritco HomeLift Compact, som är en utrymmeseffektiv och prisvärd villahiss. Hissen är designad för att passa mindre utrymmen, vilket ger fler möjligheten att installera hiss i sitt hus, berättar Jörgen.

– I god tid innan installationen genomför jag som projektledare platsbesök för att säkerställa att rätt förutsättningar finns och att mått och infästningsmöjligheterna stämmer med ritningarna.

 

 

Installationen av hiss

När förarbetet är gjort är det dags för RC Hiss montörer att genomföra installationen.

– Installationen tar cirka 1-2 veckor beroende på antal plan och omfattning. För oss är säkerheten och arbetsmiljön viktig. Våra montörer använder personlig skyddsutrustning och har ordning och reda på arbetsplatsen.

En annan viktig del av vårt arbete är säkerhetskontroller. De genomförs för att säkerställa att hissen byggs enligt rätt kriterier och uppfyller säkerhetskravstandarderna. Installationen avslutas med en installationsbesiktning som genomförs av ett ackrediterat besiktningsföretag.

– När hissen är installerad och besiktigad är det dags för oss att stolt överlämna hissen till kunden. Vi planerar alltid in en genomgång av hissen och visar kunden hur de olika funktionerna används, berättar Jörgen.

För villahissarna finns speciella funktioner som ökar tryggheten och gör det enkelt att vara ägare till en villahiss. En app installeras i telefon eller surfplatta och från denna kan kunden exempelvis styra belysningen, få information om hissens drift och låsa hissen för att förhindra att barn använder hissen utan tillsyn.

Varför välja en villahiss av oss?

  • Brett utbud
  • Modern och lyxig design
  • Generösa garantier
  • Trygghet hela vägen

Varför ska man välja en villahiss från just RC Hiss?

– Vi på RC Hiss levererar driftsäkra och designade villahissar av hög kvalitet. RC Hiss team finns med under hela processen och ser till att du får en trygg och smidig installation och en fortsatt trygg partner under hissens hela livslängd.

RC Hiss har lång erfarenhet av installation av hissar och arbetar noggrant för att säkerställa att installationen görs på ett säkert och effektivt sätt. Våra kunder kan räkna med en professionell och pålitlig service från RC Hiss och vårt team av experter, avslutar Jörgen.

Är du intresserad av en hiss till din villa? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fler hisskategorier

Kontakta oss

så hjälper vi dig med förslag på lösningar

Jan Wennergren
Försäljning, installation och modernisering
Daniel Lindgren
Försäljning, plattformshissar
Sofia Öijdahl
Försäljning, installation
Jörgen Hjalmarsson
Projektledare, installation plattformshissar

Vi finns på följande orter

Göteborg/Bohuslän: Kungälv, Uddevalla

Halland: Kungsbacka, Varberg, Hylte, Falkenberg, Halmstad, Laholm

Skåne: Ängelholm, Båstad

Västra Götaland: Borås, Sjuhärad, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Vänersborg, Ulricehamn, Trollhättan

Småland: Jönköping, Gislaved